A part de les classes, hi ha altres maneres de transmetre i compartir els coneixements. Les Masterclass, ponències i comunicacions són una altra faceta molt important per completar i enriquir tant la pràctica instrumental com la tasca docent.

Valentí té preparades diferents Masterclass (Introducció a la guitarra Jazz Manouche (acompanyament i solo) i Improvisació en la guitarra Jazz Manouche, Masterclass de Blues Modern, recursos d´improvisació en música moderna), un curs de dues sessions «Técniques d´Enregistrament i Edició de la Guitarra Manouche» i un curs també de dues sessions dirigit a la composició i producció dins del context del Jazz Manouche.

Va participar al 1r Congrés de Pedagogia Musical de Catalunya presentat la comunicació «Subtitucions harmòniques, una a eina pedagógica per a la improvisació».

Si estàs interessat/da en rebre més informació  o en portar qualsevol d´aquestes Masterclass, cursos o comunicacions a la teva escola, conservatori o centre ja sigui per alumnat o per a formació de professorat, només has de contactar amb Valentí i ja veuràs amb quina facilitat ho deixem tot enllestit.