La pràctica de les classes on-line de guitarra ja fa temps que existeix. Actualment és fàcil disposar dels recursos necessaris per poder dur-ho a terme. De fet segurament ja tindràs tot el que necessites a casa teva per poder connectar.

Per descomptat existeixen diferències entre la classe presencial i la classe on-line però amb un bon plantejament i una metodologia adaptada i dinàmica que permeti aprofitar al màxim aquest sistema l´aprenentatge està assegurat, i amb la comoditat de fer-ho a casa.

1. Per on començo? En primer lloc contacta´m. En el moment que m´escriguis concretarem un dia i hora per fer una primera trobada. Aquesta trobada o entrevista acostuma a tenir una durada d´uns 10 o 15 minuts, és gratuïta i molt important perquè compartirem informació clau que permetrà un plantejament real i personalitzat basat en les teves necessitats i desitjos.

2. Quina plataforma farem servir?, en funció de la teva experiència prèvia, tipus de dispositiu que facis servir, sistema operatiu, interface d´àudio, etc.  podem decidir Skype, Zoom, Meet o alguna altra. A més recorda que pots enregistrar les classes a temps real per després poder veure-les tantes vegades com necessitis. També rebràs els materials necessaris treballats a classe i podràs preguntar-me via e-mail tots els dubtes que tinguis entre una classe i altra.

3. Quina durada té cada classe? La durada de la teva classe la podrem decidir durant l´entrevista i mirarem que s´adapti a les teves rutines diàries. Poden anar d´entre els 30 i els 60 min. , tot i que la principal recomanació sempre és de 45min.

4. Quin és el preu i com faig el pagament? El preu de les teves classes dependrà tant de la durada de cada classe com de la continuitat que vulguis tenir. També a l´entrevita podrem concretar aquest punt. Com a recomanació inicial et proposo que facis una classe a la setmana de 45min amb un únic pagament mensual que  pots fer a través de PayPal o Bizum.