VALENTÍ MOYA TRIO

 

.

VM Trio està format per tres músics professionals i pioners del jazz manouche al nostre país, aposta per la construcció de la personalitat musical a través d´arranjaments i composicions pròpies influenciades majoritàriament per la sonoritat de Django Reinhardt, pel seu llegat i la seva escola, donant importància a una interpretació i visió de l´estil diferent i original.

En la seva trajectòria des de 2010 han evolucionat i han trobat el seu espai dins la programació musical del nostre país convertint-se en un dels referents de Jazz Manouche català.

Amb dos discos editats i diverses col·laboracions amb la discogràfica HotClubRecords han actuat a pràcticament tots els clubs de Barcelona, de Catalunya i d´arreu destacant actuacions importants al Casino de Barcelona (3 messos en programació), Cicle Nits per Django al Pipa Club, Festival de Jazz de Sitges, Sunset Jazz Club, Vermut Jazz de l´Auditori de Barcelona, Música al Carrer de CaixaForum, Cicle Jazz a la Fresca (SJC), Festival Django L´H (vàries edicions), Cicle Músiques Montjuïc, Festival la Berguedana de Jazz i Black Music Festival entre d´altres. Destaca també un dels programes sencers de Fusió i Swing a l´estudi (TV3).

Actualment preparen el seu 3r treball discogràfic, ple de sorpreses fins ara mai vistes, escoltades i ni sentides en el gypsy swing.

Valentí Moya guitarra manouche solista

Oriol Gonzàlez guitarra manouche rítmica

Marc Cuevas contrabaix

DISCOGRAFIA
VÍDEOS